Sfaturi Utile Frigidere, Combine Frigorifice, Congelatoare

Sfaturi Utile Frigidere, Combine Frigorifice, Congelatoare

1. Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea accidentala.

2. Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului nu functioneaza, verificati sursa de alimentare daca este functionala, daca functioneaza este cazul sa ne contactati .

3. Daca in compartimentul legume la frigiderele cu dezghetare automata se strange apa ,verificati daca este infundata scurgerea condensului, aceasta fiind vizibila imediat deasupra acestui compartiment.

4. La frigiderele no frost daca se observa ca in compartimentul de refrigerare nu mai este temperatura corespunzatoare trebuie facuta o dezghetare completa timp de minim 24 de ore cu usile deschise la frigider si la congelator.

5. Daca constatati ca frigiderul dumneavoastra functioneaza incontinuu, inainte de a chema un frigotehnist pentru reparatii frigidere , dati-l la treapta minima unu si departati-l de pereti inclusiv spatele lui .

6. Daca ati adaugat in compartimentul congelatorului sau frigiderului o cantitate mai mare de alimente , motorul va functiona mai mult timp incontinuu, in functie de cantitatea de alimente pe care ati introdus-o in acest caz este normal sa functioneze mai mult timp.

7. Vara este bine sa fixati la o treapta minima 1-2 reglajul temperaturii la termostat sau la frigiderele cu afisaj electronic la 6-7 grade la frigider si -18 grade la congelator, pentru a proteja compresorul, ideal ar fi ca frigiderul sa fie plasat undeva unde sa nu bata razele solare si locatia cat mai racaoroasa (pe timpul veri), daca vorbim iarna atunci sa nu fie la temperaturi mai mici de 16-17 grade.

8. Curatatenia sub frigider este un aspect foarte important pentru buna functionare a frigiderului.

9. Nu incercati sa indepartati gheata cu ajutorul unor obiecte ascutite sau contondente.

10. Scoateti din priza frigiderul inainte de a efectua orice operatiune de curatare pentru a evita anumite accidente de electrocutare.

11. Nu deschideti agregatul dumneavoastra frigorific prea des si nu tineti usa deschisa foarte mult timp deoarece durata de deschidere a usilor sunt cauza scaderii temperaturii interne si necesita un surplus de energie electrica pentru recuperarea temperaturii pierdute.

12. Curatati garnitura usii cu o cârpa usor umezita dupa ce se usuca este bine sa se dea cu pudra de talc pentru a-i mentine flexibilitatea si eficienta. In cazul in care garnitura prezinta rupturi, se recomanda sa se înlocuiasca de îndata.

13. Atentie atunci cand sunteti acasa si observati ca scade intensitatea lumini brusc, se opreste lumina, sigur si frigiderul se va opri, daca acesta este in timpul unui ciclu de racire ar putea avea probleme iar pentru a nu bloca compresorul datorita acestui soc electric trebuie scos din priza si lasat 15-20 de minute ca sa se egalizeze presiunile in instalatie si sa iasa din protectia termica.

14. Daca constatati ca frigiderul sau agregatul dumneavoastra nu mai raceste sau raceste dar nu ca atunci cand a fost achizitionat acest inseamna ca aveti o lipsa de freon sau o pierdere de freon , dupa caz acesta va trebui complectat cu freon sau in al doilea caz va trebui depistat pe unde este pierderea de freon, se remediaza si se reincarca din nou la capacitatea lui.

15. Cel putin de 2 ori pe an, scoateti frigiderul din priza pentru a-l dezgheta si curata in interior iar o data pe an trebuie curatat de praf gratarul (condensatorul ) din spate, acest lucru va eficientiza functionarea frigiderului sau combinei dumneavoastra.

Sfaturi Utile Frigidere, Combine Frigorifice, Congelatoare

Reparatii Aparate Frigorifice

Service frigidere

Reparatii Frigidere

Reparatii frigidere; Inlocuire motor (compresor); Incarcare cu freon; Inlocuire filtru de umiditate

Service Combina frigorifica

Reparatii Combine Frigorifice

Reparatii combine frigorice; Inlocuire releu de protectie; Incarcare cu freon; Inlocuire filtru de umiditate

Service Congelatoare

Reparatii Congelatoare

Service Congelatoare. Inlocuire releu de pornire. Inlocuire Electrovalva. Inlocuire Termostat

Reparatii frigidere Samsung

Reparatii Frigidere Samsung

Reparatii frigidere Samsung – side by side , combine frigorifice in Bucuresti

Service Masini de spalat
Reparatii masini de spalat
Reparatii Masini de spalat

Nu mai porneste masina de spalat , nu mai evacueaza apa , apare cod eroare ,se aprind toate ledurile…

service-reparatii-vitrine-frigorifice-bucuresti

Reparatii Vitrine Frigorifice

Inlocuire sau reparatii placa electronica. Inlocuire releu de pornire si protectie.

Reparatii Frigidere Beko

Reparatii frigidere; Inlocuire motor (compresor); Incarcare cu refrigerant; Inlocuire filtru de umiditate